Bespreken van een dilemma

Sta je op het punt een belangrijke beslissing te nemen? Wik en weeg je wat voor jou de beste keuze is? Dan heb je dit ongetwijfeld al besproken met de mensen die belangrijk voor je zijn. En heb je vast al veel verschillende adviezen en standpunten gehoord. Een coachgesprek helpt je om op een rij te krijgen wat er zich in je hoofd afspeelt. In een ‘neutrale’ omgeving, zodat je even wat gepaste afstand kan nemen van hetgeen je zo bezighoudt. Ik luister naar wat voor jou belangrijk is en stel je vragen die helpen verhelderen. Om je dichterbij een beslissing te brengen die goed voelt en bij jou past.

Even stilstaan bij wat je beweegt en zo richting geven aan je toekomst

In de hectiek van alledag luk het vaak niet bewust even stil te staan. Bij hoe het met je gaat. Bij wat je allemaal doet en in hoeverre dat bij je past. Bij wat je anders zou willen en hoe je dat gaat aanpakken. Met het plannen van een eenmalig gesprek geef je jezelf de gelegenheid om  weer aan het roer van je toekomst te gaan staan.  Door even letterlijk afstand te nemen, creëer je overzicht in wat er zich allemaal afspeelt in je leven en inzicht in de elementen waar je tevreden over bent en waar niet. En kun je een begin maken met het vaststellen welke veranderingen jou een prettiger leven gaan bezorgen en wat de eerste stap in de gewenste richting zal zijn.

Behoefte aan een klankbord

Houd een gebeurtenis uit je werk jou bezig? Lig je er misschien wakker van of spookt het door je hoofd? Misschien heb je te maken met de gevolgen van een vermeende fout of een klacht van een patiënt. Of je hebt een ingrijpende casus meegemaakt. Je weet rationeel ‘dat het erbij hoort’, maar het voelt totaal anders. Hierover praten lucht vaak op. Ik bied je een rustige omgeving, buiten je werkplek, waar je je verhaal kwijt kan en even afstand kan nemen tot hetgeen gebeurd is. Misschien is dat al voldoende voor dat moment of misschien wil je beslissen of je nog stappen te zetten hebt en hoe je hier een begin mee kan gaan maken.

Plan direct een eenmalig gesprek!

CONTACT
CONTACT